• 境外办学

南京工业职业技术学院中缅职教留学生项目

来源:           作者:           时间:2016-10-19

在缅甸教育部、中国教育国际交流协会、中国-缅甸友好协会、缅甸中国友好协会及江苏省教育厅的大力支持下,以南京工业职业技术学院为领军的“中缅职教留学生项目”首批项目院校于20165月迎来第一批87名缅甸同学。

Vocational Education Program for Myanmar Students to Study at NIIT

Strongly supported by the Myanmar Ministry of Education, China Education Association for International Exchange(CEAIE), China-Myanmar Friendship Association (CMFA) and Myanmar China Friendship Association (MCFA), Nanjing Institute of Industry Technology as the leader of the “Vocational Education Program for Myanmar Students” received their first cohort 87 students from Myanmar in May, 2016.